Contacteer Miss Blink

0496/19.10.62

Hello@missblink.be

 

Biografie

Hey! Ik ben Anne-Sophie Blieck, 43 jaar en bruis van energie, positiviteit en enthousiasme.  Mijn professionele naam is Miss Blink.

Zoals mijn achternaam misschien wel doet vermoeden, voel ik me als een vis in het water. Ken je die uitdrukking: “Zo gezond zijn gelijk ene bliek?” Dat betekent: Zo gezond als een vis zijn. Want een gezonde vis herken je aan de schittering van zijn schubben. En dat is precies wat ik wil: anderen doen “blinken in hun vel”.

Gezondheid en welzijn zijn al lang mijn passie.  Jammer genoeg zie en hoor ik dagelijks mensen die het met minder moeten doen. Daarom besloot ik om mijn energie, kennis én enthousiasme te bundelen om anderen te helpen gezonder door het leven te gaan.

In 2014 ben ik als diabeteseducator aan de slag gegaan.  De jaren daarna zocht ik uit wat me nog verder boeide en ben ik ook orthomoleculaire therapie en voetreflexologie gaan studeren. 

Sinds 2022 trek ik mijn doelgroep open naar alle doelgroepen die te kampen hebben met chronische gezondheidsklachten.

 

Opleidingen

 • 2020 - 2021 Opleiding orthomoleculaire therapie volgens de KPNI normen -  KPNI Belgium (Gent)

  • Voeding en preventie
  • Energie en systeemdenken
  • Ziektebeelden en behandeling

  2015 - 2018 Erkenning voetreflexologie (Brussel)
  2013 - 2014 Postgraduaat Diabeteseducator (Gent)
  2004 - 2005 Manama Bedrijfseconomie (K.U.Leuven)
  2001 - 2004 Master in de Medisch – Sociale Wetenschappen (Zorgbeleid) (K.U. Leuven)

  1998 - 2001 Bachelor Podologie (Gent )

  Elk van die opleidingen bezorgden me niet alleen een brede basiskennis, maar ook een eigen filosofie en onderbouwde kijk op het leven. 

Zelfscholing

Diabetes – Belang van slapen – Gezonde voeding - Kanker – Metabool syndroom – Hart-en vaatziekten -Infectieziekten - Dementie – Obesitas en cholesterol - Psychische problemen– Beroepsgeheim – Beroepsethiek - Euthanasie - Hoe omgaan met zorgbehoevende klanten

 

2010 – Hoe lichaamstaal ontcijferen door Gérard Bour

2010 – Fysiologie van pijn en fysiologie van diabetes