Biografie

Charlotte is reeds heel haar leven een ‘people-person’. Deze eigenschap ontwikkelde zich tot een enorme passie in de mens. Zo herschoolde ze zich na een aantal jaren in het werkveld, om volop met die passie te kunnen bezig zijn. Ze studeerde reeds af tot psychologisch consulent en studeert nu verder tot psychotherapeut. Ervaring en bijscholen is haar manier om haar cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Mensen begeleiden geeft haar voldoening in haar werk. Zo werkt zij individueel in gesprekstherapie, waar ook aandacht is voor de impact op het lichaam. Ze organiseert workshops voor het mentale welbevinden van mama’s en heeft ze een eigen vzw (Tutoria) waar studenten terecht kunnen voor individuele begeleiding rond mentaal welzijn, studiebegeleiding of vakinhoudelijke bijlessen.

In haar ondersteuningen staat de cliënt centraal. Hier is evenwaardigheid, vertrouwen en respect een heel belangrijk aspect voor haar. Ze zoekt samen met jou naar nieuwe inzichten en zoekt mee naar wat jij nodig hebt op dat moment.

 

Opleidingen

  • Bachelor Toegepaste Klinische Psychologie (Vives Kortrijk)
  • Vierjarige opleiding Integratief Psychotherapeut (AIHP) – in opleiding